L-AM PIERDUT PE NEWTON II…

stephen hawking-

L-am pierdut pe Newton al II-lea !!! Nu a știut el limba română, dar în scurtul timp al vieții ne-a lăsat o „Scurtă istorie a timpului”, a înghesuit „Universul într-o coajă de nucă”, ne-a dezvăluit „Marele plan”, ne-a învățat să ridicăm privirea din pământ și să privim cerul. El, care nu putea să ridice capul și avea dioptrii ca fundul de borcan, a văzut mai bine ca nimeni altul, dincolo de cer. Dincolo de orice limita impusa de ochiul uman.

STEPHEN-HAWKING

Prin urmare, limita nu este cerul. Limita devine tot mai mult, prin oameni ca el, doar un termen de dicționar. A ajuns în sfârșit acolo unde si-a dorit o viață întreagă. A ajuns să călătoreasca printre stele. Personal fac parte dintre cei care sunt convinși că viața nu începe și nu se termină pe acest pământ.

stephen hawking

Geniul Stephen a avut capacitatea să traducă niste concepte bazate pe decenii de cercetare în științe strict delimitate, într-un limbaj accesibil oricărui individ care știe alfabetul. Cititi-i cărțile și începeți să visați !!! Să păstrăm un moment de reculegere pentru un om admirabil !!! Să ai o călătorie frumoasă !!! Drum nepământesc, veșnic și bun, Stephen Hawking !!!

STEPHEN HAWKING

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s