GO, GO, GO !!! HOME !!!


Cea mai tare replică a unui fan dezamăgit:

Băi frate, tocmai anuntase ca si-a tras psiholog, ca totul e OK, ca simte ca poate, ca e in cea mai buna fomă… Băi nene si vine una din neant, practic de nicăieri, de mai jos de locul 60 si mi ți-o întinde pe tot terenul, îi dă niște drop-shot-uri puse cu mâna si o baga in disperare pe diva care incepe sa se ia la palme. Și-a tras la palme peste copănele (pe care trebuie sa recunoastem ca a pus ceva cărniță, ceea ce nu-i deloc OK), cum spuneam, s-a batut de a iesit rosie din teren, a dat cu racheta in gazon de patru ori la rând de-au ramas urme, a aruncat o minge in văzduh mai-mai sa rastoarne drona care filma terenul… Nu asa se face, tanti, aici e Indian Wells, nu e Medgidia sau Babadag… Nici Cogealac, nici Cochirleni, nici Vama cea mai Veche, zău!

Una peste alta fanii inrăiți s-au linistit, acum iși ling rănile și își pupă biletele necâștigatoare de la pariuri. iar motivele pentru care a pierdut diva lor e lipsa antrenorului. Sau caldura de afara, cehoaica avea aer conditionat in ismene si ea nu. Sau faptul ca terenul n-a avut tavan pe jumatatea ei. Sau ca drona bâzâia prea tare si i-au țiuit urechile. Sau psiholoaga era platita de Soros ca s-o indrume gresit pe calea vietii si a tenisului.

Băi, dar n-ar zice unul ca astazi, intr-adevar, Marketa Vondrousova a fost mai buna. N-ar recunoaste si pace! Sa nu cumva sa le spui fanilor infocați ca un reșou, că de luni, idolul lor va aluneca direct pe locul 3 iar locul ei va fi luat de Petra Kvitova, care chiar merita locul 2 WTA. Sa nu cumva sa le spui asta, ca sunt in stare sa spuna ca Băsescu e de vină, nu m-ar mira s-o aud si p-asta!

Vondrousova, care a eliminat jucătoare ca Siegemund, Ostapenko şi Kasatkina, a terminat rapid si cu Halep, primul set castigandu-l in 29 de minute. Cehoaica a fost mult peste constanteanca, la toate capitolele, s-a vazut din avion. In setul 3, de la 1-0, cu break, Halep s-a văzut condusă cu 5-1, mai repede decat se astepta cineva. „Am alergat mult astazi, la un moment dat am crezut ca mor!” a spus castigatoarea la finalul meciului. Dupa o asemenea evoluție dezamăgitoare pentru fanii ei, pariorii fericiti o felicita sincer pe invingatoare si o intampina pe invinsă cu pâine, sare și-o Grasă de Cotnari, alături de tradiționalul „Hai Simona! Acasă! Nicaieri nu-i ca acasă!”

Imaginea invingatorului face toți banii !!! Felicitări, Marketa Vondrousova !!! Mergi inainte, cât mai sus, spre titlu !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s